Селсман.БГ ЕООД – Търговско представителство, IT услуги. Ние сме тук, за да върви ВАШИЯТ бизнес напред!

Селсман.БГ ЕООД е частно дружество с ограничена отговорност, основано в гр. София от специалисти с над 10 години опит в предлаганите продукти и услуги. Дейността на фирмата е насочена към осигуряване на висококачествени ИТ услуги –  изграждане и поддръжка на интернет страници, онлайн магазини, уеб-базирани системиподдръжка на компютри, сървъри и офис техника, онлайн маркетинг, електронни системи за сигурност и видеонаблюдение.

Екипът, съставен от млади, висококвалифицирани и амбициозни специалисти, както и нашите партньори подхождат професионално, сериозно и отговорно към всеки проект, което гарантира оптимални резултати и доволни клиенти.

За улеснение на нашите партньори предлагаме същo така и търговско представителство за предлаганите от тях продукти и услуги, както и изнесен офис /аутсорсинг/. С тези услуги посрещаме нуждите на бългрски и чужди компании, които имат нужда от оптимизация на разходите за човешки ресурси и поддръжка на недвжими имоти при разширяване или дислокация на бизнеса.

Благодарение на нашия кол-център, съставен от обучени специалисти, ние работим успешно със множество партньори във всички сфери на бизнеса. Гордеем се, че работим с доказани професионалисти и сме благодарни, че имаме тяхното довериe.           

Целта ни е да работим в синхрон, така че да помагаме в продажбите на Вашите продукти и услуги. С наша помощ ще постигнете много по-добри резултати и ще можете да мислите за разрастване на бизнеса си.

Като част от усилията на Селсман.БГ ЕООД да предлага комплексни услуги на своите клиенти, създаваме уеб страници, ползвайки последните технологии за хостинг, програмиране и дизайн. Оптимизацията за търсещи машини /SEO/ е услуга в подкрепа на по-доброто позициониране на готовите проекти при търсене по ключови думи в интернет. Тази част от дейността се осъществява чрез проектът на нашата компания “Фирмен каталог bizneslist.com“, който е перфектно оптимизиран. Това се доказва при търсене.

Една от новите ни услуги –  GDPR Консултантски услуги  Ви дава сигурност за обработваните при Вашата дейност лични данни. Нашата компания е вече сертифициран член на IAPP – Международната асоциация за професионалистите в сигурността на данните.

Ако Вашата компания все още не е пригодила политиките си за защита на данните, ние можем да изготвим цялата необходима документация, чрез нашите GDPR консултантски услуги, както и да я внедрим онлайн и офлайн във Вашата фирма. Това става под формата на външно лице по защита на данните – това ви спестява допълнителен щат, заплати, осигуровки и пр. Стойността на нашата услуга, която е абонаментна е в пъти по-малка – определя се в зависимост от количеството на данни, които се обработват и съответно трябва да се защитават. Това включва и служителите  на Вашата фирма.В съответствие с чл. 37, пара. 7 от Регламент (ЕС) 2016/679 относно уведомяване на надзорния орган за определено Длъжностно лице по защита на данните, КЗЛД прие образец на Уведомление, който Администраторът/Обработващият лични данни следва да попълни и подаде в КЗЛД. Указания относно попълването се съдържат в самото Уведомление.